Εγγυηση ρολογιων

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:

Η παρούσα εγγύηση καλύπτει  τον μηχανισμό λειτουργίας του  ρολογίου σας και μόνο για ένα έτος από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς. Σε περίπτωση επισκευής θα πρέπει να συνοδεύεται από την εγγύησή (απόδειξη αγοράς του).

  • Δεν καλύπτονται  από την ΕΓΓΥΗΣΗ,  φθορές ή χτυπήματα που έχουν προκληθεί με υπαιτιότητα του πελάτη-αγοραστή στα εξωτερικά μέρη του ρολογίου (κρύσταλλο, κάσα, λουράκι, μπρασελέ) και την μπαταρία του.

 

  • ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ζημιές που προκλήθηκαν από κακή χρήση του ρολογίου από έλλειψη προσοχής , ατύχημα ή συνηθισμένη φθορά, επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, καθώς και βλάβες από νερό.  

 

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ρολόι παραμένει στεγανό μόνο όταν η κορώνα του είναι σωστά βιδωμένη ή σωστά κουμπωμένη. Διαφορετικά εισχωρεί υγρασία στην κάσα ή στον μηχανισμό του ρολογίου και οι φθορές  που προκαλούνται συνεπεία αυτού δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Επίσης δεν πρέπει να γίνεται χρήση των μπουτών των χρονογράφων και της κορώνας μέσα στο νερό.

 

  • Τα επιχρυσωμένα ρολόγια με κίτρινο ή ροζ χρυσό ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλοιώσεις στο χρώμα τους μετά από χρήση αρωμάτων και καλλυντικών απευθείας στην επιφάνειά τους.

 

  • Η ρύθμιση της ημερομηνίας δεν πρέπει να γίνεται κατά το διάστημα από 21:00 έως 2:00, γιατί ενδέχεται να προκληθεί σοβαρή βλάβη στο μηχανισμό του ωρολογίου, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύησή του.

 

  • Ο ΠΕΛΑΤΗΣ επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς από και προς την ΕΤΑΙΡΙΑ.

 

  • Σας ενημερώνουμε ότι  το rologomania.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Η αδιαβροχοποίηση του ρολογιού αφορά τη χρήση νερού σε φυσική θερμοκρασία και όχι ζεστό, διότι το ζεστό νερό αλλοιώνει τις φλάντζες του ρολογιού με αποτέλεσμα να εισχωρεί υγρασία στο εσωτερικό του, να προκαλείται διάβρωση στο μηχανισμό και η εγγύηση δεν σας καλύπτει.

Ένδειξη στεγανότητας

Καταλληλότητα

Παρατηρήσεις

3bar ή 3ATM ή 30m ή 99FT

Κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Ανθεκτικά σε πιτσιλιές, σταγόνες της βροχής, ιδρώτα.

Ακατάλληλα για ντους, κολύμβηση, καταδύσεις, ψάρεμα ή οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με το νερό.

5bar ή 5ATM ή 50m ή 165FT

Κατάλληλα για πλύσιμο χεριών, ντους με κρύο νερό, έντονη βροχή, ράφτινγκ σε ποτάμια, ψάρεμα και εργασίες που σχετίζονται με το νερό.

Ακατάλληλα για πίεση νερού κολύμβηση  και καταδύσεις

10bar ή 10ATM ή 100m ή 330FT

Κατάλληλα για πλύσιμο χεριών, ντους, κολύμβηση, κολύμβησης με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα και απλά θαλάσσια σπορ.

Ακατάλληλα για καταδύσεις

20bar ή 20ATM ή 200m ή 660FT

Κατάλληλα για επαγγελματική ιστιοπλοΐα, ναυτικές εργασίες και ελεύθερες καταδύσεις .

Κατάλληλα για καταδύσεις

Diver’s 10bar ή 10ATM ή 100m ή 330FT

Καλύπτουν τα ελάχιστα standards ISO, ελεύθερων καταδύσεων σε μικρά βάθη που δεν είναι απαραίτητη η χρήση Ήλιου (αερίου).

Συνήθως τα Diver’s 100m και Diver’s 150m σε παλαιότερα ρολόγια  Χωρίς να φέρουν την  ειδική σήμανση

Diver’s 20bar ή 20ATM ή 200m ή 660FT

Κατάλληλα για ελεύθερες καταδύσεις σε βάθη που δεν απαιτείται η χρήση Ήλιου (αερίου).

Τυπική κατηγορία μοντέρνων ρολογιών κατάδυσης

Diver’s 300+ helium safe

Κατάλληλα για καταδύσεις μεγάλου βάθους, όπου απαιτείται η χρήση Ήλιου (αερίου).

Τα ρολόγια που έχουν σχεδιαστεί για καταδύσεις με χρήση μείγμα Ήλιου, φέρουν ειδική σήμανση.

 

Προσοχή: Κανένα ρολόι δεν είναι αδιάβροχο στο ζεστό νερό.

Προσοχή: Όλα τα Smart Watch με πιστοποίηση IP65 – IP67 – IP68 δεν είναι κατάλληλα για κολύμπι ή για ντούζ. (είναι κατάλληλα για σκόνη και τυχαία επαφή με το νερό)