Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με Paypal
  2. Με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή). Ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.
  3. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω της υπηρεσίας. Eurobank e-Commerce.
  4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογιασμό

 

Λεπτομέρειες:

 

Πληρωμή με Paypal

Σε περίπτωση που διατηρείτε λογαριασμό PayPal, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του συστήματος του PayPal, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ακόμη επίπεδο ασφαλείας των αγορών σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Paypal, θα σας εμφανιστεί ειδική σελίδα δημιουργίας λογαριασμού.

 

Πληρωμή με Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας)

 

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η πύλη πληρωμών της Eurobank σας επιτρέπει να πληρώσετε μέσω καρτών Maestro, Mastercard, American Express, Diners και Visa

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Eurobank e-Commerce» της Eurobank.Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption). Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Eurobank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δε φυλάσσεται στον server της ιστοσελίδας rologomania.gr. Η ιστοσελίδα της Τραπέζης, στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορείτε να ελέγξετε τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσετε ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Eurobank e-Commerce.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ROLOGOMANIA που αναφέρονται παρακάτω. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε από φυσικό κατάστημα τράπεζας είτε μέσω e-banking. Σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα τραπέζης για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει όλα τα έξοδα.

Τράπεζα: EUROBANK
IBAN : GR9702600190000570201050632
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΔΑΛΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN : GR8501721460005146101606573
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΔΑΛΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Πότε γίνεται η χρέωση

Η χρέωση του λογαριασμού σας (τραπεζικού, paypal κτλ) γίνεται εφόσον επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα του/των προϊόντων που έχετε επιλέξει και σας τα αποστείλουμε με courier. Αν για οποιοδήποτε λόγω η παραγγελία σας δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί, θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες και την εξέλιξή της.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ο ιστότοπος rologomania.gr κάνει χρήση του πρωτοκόλλου SSL για την πιστοποίηση της ασφάλειας των δεδομένων σας και των δεδομένων που διακινούνται μέσω του ιστοτόπου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ROLOGOMANIA.GR διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.