Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με Paypal
  2. Με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή) Ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.
  3. Με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στη EUROBANK

Αρ. Λογαριασμού : 0026.0019.57.0201050632
IBAN : GR9702600190000570201050632
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΔΑΛΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Λεπτομέρειες:

 

Πληρωμή με Paypal

Σε περίπτωση που διατηρείτε λογαριασμό PayPal, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του συστήματος του PayPal, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ακόμη επίπεδο ασφαλείας των αγορών σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Paypal, θα σας εμφανιστεί ειδική σελίδα δημιουργίας λογαριασμού.

 

Πληρωμή με Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας)

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ROLOGOMANIA που αναφέρεται παραπάνω. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε από φυσικό κατάστημα τράπεζας είτε μέσω e-banking. Σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα τραπέζης για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει όλα τα έξοδα.

Τράπεζα: Eurobank

Αρ. Λογαριασμού : 0026.0019.57.0201050632
IBAN : GR9702600190000570201050632
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΔΑΛΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Πότε γίνεται η χρέωση

Η χρέωση του λογαριασμού σας (τραπεζικού, paypal κτλ) γίνεται εφόσον επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα του/των προϊόντων που έχετε επιλέξει και σας τα αποστείλουμε με courier. Αν για οποιοδήποτε λόγω η παραγγελία σας δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί, θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες και την εξέλιξή της.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ο ιστότοπος stavrosd1.sg-host.com κάνει χρήση του πρωτοκόλλου SSL για την πιστοποίηση της ασφάλειας των δεδομένων σας και των δεδομένων που διακινούνται μέσω του ιστοτόπου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τον ιστότοπο stavrosd1.sg-host.com

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ROLOGOMANIA.GR διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.